top of page
Geschiedenis
Goldbrush_1png.png
Over ons

Mijn naam is Charlene Ipsen en ik ben een gepassioneerde wimper- en wenkbrauwstyliste. Na mijn werkervaring in de retailsector, ontdekte ik mijn passie voor het verfraaien van de natuurlijke schoonheid van klanten met wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, heb ik in 2015 mijn LasheXtend Professional-certificaat voor de 'One by One'-techniek behaald bij Lash eXtend. Vervolgens behaalde ik in 2016 mijn LasheXtend Masterclass-certificaat voor de 'Russian Volume'-techniek en mijn Brow eXtend Professional-certificaat bij dezelfde academie.Na deze intensieve trainingen begon ik mijn carrière als wimper- en wenkbrauwstyliste en heb ik me aangesloten bij Yannai's Lashes in Elst in januari 2017. Gedurende mijn tijd bij Yannai's Lashes heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld, waardoor ik in staat was om deel te nemen aan de Perfect Eyelash Battle in mei 2017 en de derde plaats in de categorie Junior Volume te behalen. Daarnaast heb ik mijn Elleebana Lashlift-certificaat behaald.

Sinds mijn tijd bij Yannai's Lashes heb ik mijn expertise verder uitgebreid en bied ik naast wimper- en wenkbrauwbehandelingen ook ontharingsbehandelingen aan met de Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE ®. Ik vind het belangrijk om mijn diensten uit te breiden en up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en trends in de beauty-industrie om mijn klanten de beste ervaring en resultaten te kunnen bieden. Mijn passie om klanten te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten door hun natuurlijke schoonheid te verbeteren blijft onveranderd.

Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik inmiddels mijn diensten heb uitgebreid en een gespecialiseerde collega heb aangetrokken.

Laila heeft zich gespecialiseerd in laser ontharing door het behalen van certificaten en past haar kennis succesvol toe in de praktijk. Haar expertise in behandelingen van diverse huidtypes en haar toewijding aan kwaliteit maken haar een top keuze voor haarverwijdering.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke behandelingen krijgen en dat we altijd de nieuwste technologieën en innovaties in de beauty-industrie blijven volgen. Onze passie voor het creëren van een positieve en zelfverzekerde uitstraling bij onze klanten blijft onveranderd en wij zijn dankbaar voor de mogelijkheid om hen te helpen hun beste zelf te zijn.

Goldbrush_1png.png
SALON

ForeverLashting is verhuisd naar een nieuwe locatie, waar we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Onze salon bevindt zich nu in een modern pand met meerdere ruimtes, zodat we naast onze specialisatie in wimper- en wenkbrauwbehandelingen nu ook andere beautybehandelingen kunnen aanbieden, zoals ontharen met Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE®.

We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de beautybranche en blijven onszelf ontwikkelen door regelmatig bijscholing en trainingen te volgen. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste kwaliteit en service bieden.

foto salon_edited.jpg
Salon
Lashextend.png
Goldbrush_1png.png
PRODUCTEN

Om de natuurlijke wimpers en wenkbrauwen van onze klanten te behouden, vinden wij het belangrijk om te werken met hoogwaardige producten. Daarom gebruikt ForeverLashting alleen de beste producten van de merken LasheXtend en Elleebana voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Ook voor het laseren van ongewenste haargroei met de Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE ® maken wij gebruik van professionele en kwalitatieve producten die zorgen voor een optimaal resultaat. Zo kunnen wij onze klanten verzekeren van een veilige en effectieve behandeling.

London-Lash-full_c7632a35-9ea6-445e-ba87-e4002641a2c7_large.png
laser medical.jpg
753075600.png
Producten
bottom of page