Mijn naam is Charlene Ipsen.

Na een aantal jaar in een kledingwinkel te hebben gewerkt,

en mijn diploma als onderwijsassistent te hebben behaald, kwam ik erachter dat dit toch niet helemaal was wat ik voor ogen had voor in de toekomst. 

Ik vroeg me af wat ik dan ook echt leuk zou vinden en ben mezelf verder gaan oriënteren. Al snel kwam ik erachter dat het zetten van wimperextensions een vernieuwde techniek had. Deze techniek was veel verder ontwikkeld dan de zogenaamde 'plukjes'  haar die tussen de natuurlijke wimpers worden geplaatst. Het leek mij erg leuk om dit zelf te leren, en zo ben ik opzoek gegaan naar een goede academie.

Ik kwam uit bij Lash eXtend waar ik in 2015 mijn LasheXtend Professional certificaat heb behaald voor de 'One by One' techniek. Na het vele oefenen op betere resultaten en snelheid, heb ik in 2016 ook bij LasheXtend mijn LasheXtend Masterclass certificaat behaald voor de 'Russian Volume' techniek en mijn Brow eXtend Professional certificaat voor mooie, verzorgde wenkbrauwen.

Hier begon mijn passie voor

'Het nog mooier maken van de klant'.

Destijds woonde ik in Nijmegen en voerde ik de behandelingen thuis uit. Na een tijdje wilde ik graag in een salon werken, waar ik mijn kennis en kwaliteiten verder zou kunnen ontwikkelen.

Begin januari 2017 ben ik begonnen bij Yannai's Lashes in Elst.

Ik kwam terecht in een professionele wimper & wenkbrauw salon met een prettige werksfeer en fijne collega's. Niet werden hier alleen de verschillende behandelingen uitgevoerd. Ook werden er cursussen geven om zelf lash/brow stylist te worden.

Hier heeft Yannai mij verder getraind. Daarnaast werden wij regelmatig geschoold in de nieuwste technieken.

In mei 2017  heb ik samen met mijn collega's  meegedaan aan de Perfect Eyelash Battle en heb ik de 3de plek weten te bemachtigen in de categorie Junior Volume.

Ook heb ik die maand mijn Elleebana Lashlift certificaat behaald.

Tot eind december 2018 ben ik werkzaam geweest bij Yannai's Lashes, en heb ik daar met heel veel plezier gewerkt!

IMG_7681.jpeg
 
Goldbrush_1png.png
HISTORY
IMG_6493.JPG
Goldbrush_1png.png
SALON

Nadat we hadden besloten om met ons gezin terug te verhuizen naar Hoofddorp, ben ik benaderd door de eigenaresse van kapsalon 'Head Candy'.

Haar pand heeft meerdere ruimtes, die zij graag wilde delen met young professionals in de beauty branche. Omdat ieder een eigen expertise heeft, kunnen wij op deze manier verschillende behandelingen uitvoeren onder één dak, zodat onze klanten gebruik kunnen maken van de diversiteit.

ForeverLashting is gespecialiseerd op het gebied van wimper en wenkbrauw treatments waaronder wimperextensions & lashlifting. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, worden er regelmatig cursussen gevolgd. ForeverLashting zal zich steeds blijven ontwikkelen door de nieuwste behandelingen en producten te volgen en in te zetten in de salon.

Goldbrush_1png.png
PRODUCTS

Voor het behoud van de natuurlijke wimpers en wenkbrauwen van de klant, is het gebruik van de juiste producten essentieel. Daarom werkt ForeverLashting uitsluitend met de beste producten van de merken LasheXtend en Elleebana.

753075600.png
Elleebana-Logo-normaal.png
Lashextend.png