top of page
TRAINING ONE BY ONE
Goldbrush_1png.png
OPLEIDINGEN

Investeer in je toekomst als wimperspecialist met de Foreverlashting Opleidingen. Tijdens de opleiding ontvang je een uitgebreid theorieboek om je kennis te vergroten. De opleiding begint met een grondige theoretische basis, gevolgd door praktische oefeningen op oefenpoppen. Je leert eerst de basis van de One by One techniek en breidt vervolgens uit naar de unieke techniek van 2D tot 6D wimperextensions, waarmee je volumineuze wimpers creëert zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. 

 

Bij Foreverlashting Opleidingen worden de klassen bewust klein gehouden, zodat je persoonlijke aandacht krijgt en optimaal kunt leren. Na het oefenen op poppen, krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen door te oefenen op modellen. Hierbij word je begeleid door ervaren professionals om het maximale uit deze geweldige opleiding te halen. 

 

Kies voor kwaliteit en behaal een professioneel certificaat bij Foreverlashting Opleidingen, een vertrouwde naam in de branche. Start met de theoretische kennis, oefen op poppen en sluit af met waardevolle praktijkervaring op modellen.

bottom of page