top of page

ONE BY ONE

Met de 'One by One' techniek, wordt er op elk natuurlijk haartje één extension geplaatst. Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke wimpers wordt er bepaald welke lengtes, dikte & krul er worden gebruikt. Uiteraard word er ook gekeken naar de wensen van de klant.

 

De extensions mogen in geen enkel geval schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers. Door het op de juiste manier te plaatsen, groeien de extensions mee met de groeicyclus van de natuurlijke wimper. De extensions horen dan ook met uw natuurlijke wimper uit te vallen.

Per oog heeft u gemiddeld 90 tot 120 wimperharen. De 'One by One' behandeling duurt dan ook gemiddeld 2uur. Het opvullen duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Krul

Ik maak gebruik van de 'C' , 'CC' & 'D' krul,

  • De 'C' krul is een natuurlijke krul, wat net wat meer op krult dan uw eigen wimpers.

  • De 'CC' krul, krult net wat sneller op en zit tussen de 'C' en 'D' krul in.

  • De 'D' krul valt het meeste op, en is bij vele mensen een favoriet.

Bij het bepalen van de juiste krul, kijkt ForeverLashting naar de stand en de vorm van uw ogen, om het mooiste gedeelte van u ogen te accentueren. 

Lengte

Naast het bepalen van de krul, is het erg belangrijk om de juiste lengtes te bepalen. Hier kijkt ForeverLashting vooral naar de stand van de natuurlijke wimpers. Bij het gebruik van té lange extensions, kan schadelijk zijn voor de natuurlijke wimper.

De lengtes die door ForeverLashting wordt gebruikt variëren van 6mm t/m 13mm.

 

Dikte

De dikte van de wimpers die er voor deze techniek wordt gebruikt, is ook hier afhankelijk van de kwaliteit van de natuurlijke wimper. 

De diktes die door ForeverLashting gebruikt zijn 0,15mm & 0,18mm. 

bottom of page