top of page

RUSSIAN VOLUME

Bij de 'Russian Volume' techniek, worden er meerdere extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze extensions, zijn vele malen lichter dan de extensions die worden gebruikt bij de 'One by One' techniek.

Bij de Russian Volume, worden er waaiertjes gemaakt tussen de 2D & 6D die op de natuurlijke wimpers worden geplaatst. Hiermee kan een vollere look worden gecreëerd dan bij de 'One by One' techniek. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers hoeveel 'D' er geplaatst kan worden.

Doordat de waaiertjes terplekke worden gemaakt, duurt deze behandeling gemiddeld 3 uur. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

Krul

Net als bij de One by One techniek, werkt ForeverLashting met drie verschillende soorten krullen; de 'C' , 'CC' & 'D' krul.

Lengte

Ook het bepalen van de lengte is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van de extensions. Kortere lengtes zorgen voor een vollere oogopslag dan lange lengtes. Ook hier past ForeverLashting de lengtes aan op de conditie van de natuurlijke wimpers. 

De lengtes die ForeverLashting gebruikt variëren van 6mm t/m 13mm.

Dikte

Omdat er meerdere extensions worden geplaatst, werkt ForeverLashting met extensions die vele malen dunner zijn dan de 'One by One' extensions. De diktes die worden gebruikt zijn 0,06mm & 0,07mm.

bottom of page