top of page
DIODE LASER
cursus-diode-laser.jpg
Goldbrush_1png.png
DIODE LASER

Bij ForeverLashting kunt u terecht voor de nieuwste methode op het gebied van definitief ontharen: Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE®. Deze laser is veilig en effectief op alle huidtypen en biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei op verschillende delen van het lichaam.

Onze laserbehandelingen worden uitgevoerd door een ervaren en gecertificeerde specialist die u begeleidt tijdens het gehele proces. Bij elke behandeling wordt er gebruik gemaakt van de beste producten om uw huid te beschermen en te verzorgen.Wilt u ook verlost worden van ongewenste haargroei? Maak dan snel een afspraak voor een gratis consult en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Bij ForeverLashting bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling met de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing.

Russian Volume
Goldbrush_1png.png
RUSSIAN VOLUME

Bij de 'Russian Volume' techniek, worden er meerdere extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze extensions, zijn vele malen lichter dan de extensions die worden gebruikt bij de 'One by One' techniek.

Bij de Russian Volume, worden er waaiertjes gemaakt tussen de 2D & 6D die op de natuurlijke wimpers worden geplaatst. Hiermee kan een vollere look worden gecreëerd dan bij de 'One by One' techniek. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers hoeveel 'D' er geplaatst kan worden.

Doordat de waaiertjes terplekke worden gemaakt, duurt deze behandeling gemiddeld 3 uur.

Een opvul behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

Krul

Net als bij de One by One techniek, werkt ForeverLashting met drie verschillende soorten krullen; de 'C' , 'CC' & 'D' krul.

Lengte

Ook het bepalen van de lengte is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van de extensions. Kortere lengtes zorgen voor een vollere oogopslag dan lange lengtes. Ook hier past ForeverLashting de lengtes aan op de conditie van de natuurlijke wimpers. 

De lengtes die ForeverLashting gebruikt variëren van 6mm t/m 13mm.

Dikte

Omdat er meerdere extensions worden geplaatst, werkt ForeverLashting met extensions die vele malen dunner zijn dan de 'One by One' extensions. De diktes die worden gebruikt zijn 0,06mm & 0,07mm.

WhatsApp Image 2020-10-15 at 22.49.15.jp
Lash Lift
WhatsApp Image 2020-10-15 at 23.49.55.jp
Goldbrush_1png.png
LASH LIFT

Elleebana is een Australisch merk, en op dit moment het meest populair. De lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder het gebruik van wimperextensions of mascara.

Er wordt gebruik gemaakt van het speciaal ontwikkelde 'Rods' die ervoor zorgen dat er een perfecte krul ontstaat. 

De wimpers blijven volledig gevoed tijdens de behandeling, waardoor er geen broze, beschadigde wimpers ontstaan.

 

Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle en 'overkrulde' wimpers. Deze behandeling is een goed alternatief voor klanten die geen extensions kunnen of willen gebruiken. 

 

Waarom kiezen voor de Elleebana One Shot Lash Lift?

  • Snelle behandeltijd (gemiddeld 45min.)

  • Geen gebruik van klemmen, schildjes & pads

  • Laat de natuurlijke wimpers langer lijken zonder het gebruik van extensions

  • Minimale nazorg nodig

  • Resultaat van 6 tot 8 weken

  • Geschikt  voor korte & lange wimpers, zowel  voor vrouwen als mannen

Brow Treatments
Goldbrush_1png.png
BROWS

Tijdens de Brow Treatment, worden uw wenkbrauwen door middel van het harsen, mooi in vorm gebracht. Wat bij uw gezicht past.
Door het gebruik  van wax worden de haartjes volledig eruit getrokken, en heeft u dus geen last van stoppels. Ook worden tijdens deze behandeling uw wenkbrauwen geverfd, geknipt en bijgewerkt met make-up.

Naast de volledige Brow Treatment, kunt u er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen alleen te waxen of te verven.

Heeft u een collophonium- of pleisterallergie? Geen zorgen. Hiervoor wordt de Flexiwax Crystal gebruikt, de enige wax die geschikt is voor mensen met een pleisterallergie.

IMG_4742.JPG
bottom of page