WhatsApp Image 2020-10-15 at 22.49.43.jp
Goldbrush_1png.png
ONE BY ONE

Met de 'One by One' techniek, wordt er op elk natuurlijk haartje één extension geplaatst. Afhankelijk van de conditie van de natuurlijke wimpers wordt er bepaald welke lengtes, dikte & krul er worden gebruikt. Uiteraard word er ook gekeken naar de wensen van de klant.

 

De extensions mogen in geen enkel geval schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers. Door het op de juiste manier te plaatsen, groeien de extensions mee met de groeicyclus van de natuurlijke wimper.

De extensions horen dan ook met uw natuurlijke wimper uit te vallen.

Per oog heeft u gemiddeld 90 tot 120 wimperharen. De 'One by One' behandeling duurt dan ook gemiddeld 2uur. Het opvullen duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.

Krul

Ik maak gebruik van de 'C' , 'CC' & 'D' krul,

  • De 'C' krul is een natuurlijke krul, wat net wat meer op krult dan uw eigen wimpers.

  • De 'CC' krul, krult net wat sneller op en zit tussen de 'C' en 'D' krul in.

  • De 'D' krul valt het meeste op, en is bij vele mensen een favoriet.

Bij het bepalen van de juiste krul, kijkt ForeverLashting naar de stand en de vorm van uw ogen, om het mooiste gedeelte van u ogen te accentueren. 

Lengte

Naast het bepalen van de krul, is het erg belangrijk om de juiste lengtes te bepalen. Hier kijkt ForeverLashting vooral naar de stand van de natuurlijke wimpers. Bij het gebruik van té lange extensions, kan schadelijk zijn voor de natuurlijke wimper.

De lengtes die door ForeverLashting wordt gebruikt variëren van 6mm t/m 13mm.

 

Dikte

De dikte van de wimpers die er voor deze techniek wordt gebruikt, is ook hier afhankelijk van de kwaliteit van de natuurlijke wimper. 

De diktes die door ForeverLashting gebruikt zijn 0,15mm & 0,18mm. 

 
Goldbrush_1png.png
RUSSIAN VOLUME

Bij de 'Russian Volume' techniek, worden er meerdere extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Deze extensions, zijn vele malen lichter dan de extensions die worden gebruikt bij de 'One by One' techniek.

Bij de Russian Volume, worden er waaiertjes gemaakt tussen de 2D & 6D die op de natuurlijke wimpers worden geplaatst. Hiermee kan een vollere look worden gecreëerd dan bij de 'One by One' techniek. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers hoeveel 'D' er geplaatst kan worden.

Doordat de waaiertjes terplekke worden gemaakt, duurt deze behandeling gemiddeld 3 uur.

Een opvul behandeling duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten.

Krul

Net als bij de One by One techniek, werkt ForeverLashting met drie verschillende soorten krullen; de 'C' , 'CC' & 'D' krul.

Lengte

Ook het bepalen van de lengte is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van de extensions. Kortere lengtes zorgen voor een vollere oogopslag dan lange lengtes. Ook hier past ForeverLashting de lengtes aan op de conditie van de natuurlijke wimpers. 

De lengtes die ForeverLashting gebruikt variëren van 6mm t/m 13mm.

Dikte

Omdat er meerdere extensions worden geplaatst, werkt ForeverLashting met extensions die vele malen dunner zijn dan de 'One by One' extensions. De diktes die worden gebruikt zijn 0,06mm & 0,07mm.

WhatsApp Image 2020-10-15 at 22.49.15.jp
 
WhatsApp Image 2020-10-15 at 23.49.55.jp
Goldbrush_1png.png
ELLEEBANA LASHLIFT

Elleebana is een Australisch merk, en op dit moment het meest populair. De lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder het gebruik van wimperextensions of mascara.

Er wordt gebruik gemaakt van het speciaal ontwikkelde 'Rods' die ervoor zorgen dat er een perfecte krul ontstaat. 

De wimpers blijven volledig gevoed tijdens de behandeling, waardoor er geen broze, beschadigde wimpers ontstaan.

 

Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle en 'overkrulde' wimpers. Deze behandeling is een goed alternatief voor klanten die geen extensions kunnen of willen gebruiken. 

 

Waarom kiezen voor de Elleebana One Shot Lash Lift?

  • Snelle behandeltijd (gemiddeld 45min.)

  • Geen gebruik van klemmen, schildjes & pads

  • Laat de natuurlijke wimpers langer lijken zonder het gebruik van extensions

  • Minimale nazorg nodig

  • Resultaat van 6 tot 8 weken

  • Geschikt  voor korte & lange wimpers, zowel  voor vrouwen als mannen

Goldbrush_1png.png
BROW TREATMENTS

Tijdens de Brow Treatment, worden uw wenkbrauwen door middel van het harsen, mooi in vorm gebracht. Wat bij uw gezicht past.

Door het gebruik  van wax worden de haartjes volledig eruit getrokken, en heeft u dus geen last van stoppels. Ook worden tijdens deze behandeling uw wenkbrauwen geverfd, geknipt en bijgewerkt met make-up.

Naast de volledige Brow Treatment, kunt u er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen alleen te waxen of te verven.

Heeft u een collophonium- of pleisterallergie? Geen zorgen. Hiervoor wordt de Flexiwax Crystal gebruikt, de enige wax die geschikt is voor mensen met een pleisterallergie.

IMG_4742.JPG