top of page
Shauni
 
 
Het is voor mij altijd elke keer weer
opnieuw een relaxmomentje bij Char

Ik ben nu ruim 1,5 jaar een vast klantje van Charlene en ben super blij met haar! Char kijkt heel erg naar de vorm en hoeveelheid van je wimpers en kijkt precies wat bij je past en ook natuurlijk naar je wensen. 

Wat ik heel erg fijn vind!! Ik heb namelijk niet de standaard oogvorm en veel wimpers van mezelf, dus alles wordt heel snel too much. Ik moet vaak uitleggen hoe ik het wil, en zij wist uit zichzelf vanaf de eerste keer wat mooi past bij mijn gezicht en ging meteen weer tevreden weg. Ik heb haar ook aan meerdere vriendinnen en een vriend aangeraden die ook nu allemaal vaste klant bij haar zijn geworden. 

Charlene zet ook de wimpers op een manier dat het geleidelijk uitvalt, ze geeft veel handige tips ook voor het verzorgen en langer behouden van de wimpers. 

Ik vind haar salon ook heel erg fijn, omdat je er veel privacy hebt en in een cozy sfeer ligt als je wordt behandeld. Het is voor mij altijd elke keer weer opnieuw een relaxmomentje als ik bij Char in de stoel lig. Voor mij (en veel anderen) is zij echt de allerbeste in het zetten van wimpers en ik raad echt iedereen aan om bij haar te gaan!

-Shauni-

IMG_6519.JPG
FullSizeRender.jpeg
 
 
Ze wist precies wat het beste bij mijn 
oogvorm paste

Sinds ik bij Charlene ben geweest, waar ik nu al ruim een paar maanden kom, ben ik zeer tevreden met hoe mijn wimpers er nu uitzien. Ze wist precies wat het beste bij mijn oogvorm paste om het zo natuurlijk mogelijk te houden en zonder veel uitleg erover te hoeven geven. 

Ik was meteen blij met het eindresultaat! Ik heb haar daarom ook aan al mijn vrienden aangeraden, en hun hebben dezelfde ervaring meegekregen. Ook is haar salon super cute en heel rustgevend aangezien ik er tijdens het wachten op een vriendin, op haar heerlijke lounge bank in slaap ben gevallen. En ze heeft altijd lekkere drankjes en koekjes om je verder te vermaken tijdens het wachten haha.. Ik raad het iedereen aan om haar salon een bezoekje te brengen!

-Mitchel-

Mitchel
Thyrza
 
 
Charlene is heel lief en geduldig,
echt een vakvrouw!

Ik kom al ruim 2 jaar bij Charlene voor wimper extensions. Ik ben heel erg tevreden elke keer weer. De wimper extensions die Charlene gebruikt en de manier van zetten, heb ik nog niet eerder gehad/ gezien. Het zijn hele fijne zachte wimpers, dus zeer prettig in het dragen. Charlene zet de set op, zodat het echt een volle rij is. Hierdoor heb ik nooit "gaten" tussen de wimpers. Het zit dus altijd mooi. Daarnaast is Charlene heel lief en geduldig. Echt een vakvrouw. Mijn eigen wimpers zijn nooit beschadigd. Ik raad het echt iedereen aan.

-Thyrza-

IMG_7761.jpeg
bottom of page